Martin Siska sa vybral na svoju barmanskú cestu pred jedenástimi rokmi a to rovno do mekky drinkov – Londýna. Jeho prvá práca bola v reštaurácii Le Pont De La Tour kde objavil vášeň pre barmanskú prácu.

Odtiaľ odišiel do spoločnosti HUSH v Mayfair a potom vyskúšal hotelový štýl v The Donovan Bare v Brown’s Hotel, kde strávil päť rokov ako Head Barman.

V roku 2015 mal tú česť stráviť štyri mesiace pracovať priamo s legendárnym Javierom de las Muelasom ako Bar Manager v Dry Martini Barcelone a to všetko predtým než otvoril prvú Dry Martini v Londýne. Po úspešnom štarte bol povýšený na generálneho riaditeľa.

V súčastnosti ho nájdete na pozícii bar manager Scarfes baru v Rosewood Hoteli v Londýne, ale aj počas Slovak Bar Show, kde Vám predá pár tipov o ziskovosti a predaji v úspešnom bare.